info@hondentrimsalondribbelin.nl
image1

Welkom

SONY DSC

Welkom bij Hondentrimsalon “Dribbel In” Als een hond kon praten dan zou hij u zeker vertellen over hoe hij verzorgd zou willen worden echter kan hij dit nu eenmaal niet dus vertellen wij u graag in onze vakkundige hondentrimsalon wat voor uw hond de juiste manier van vacht verzorgen is! Ieder ras is anders, elke vacht is anders, ook niet iedere eigenaar kamt en borstelt de hond zoals het zou moeten! Wij adviseren u dan ook om zo vroeg mogelijk een afspraak te maken in onze salon met uw nieuwe pup, omdat we dan de hond van pup af aan op een uiterst vriendelijke manier al kunnen laten wennen aan zijn toekomstige vachtverzorging.

Salon “Dribbel In”is een vooraanstaande hondentrimsalon onze kennis berust op ervaring en vakmanschap (26 jaar)!  Wij kunnen u uitgebreid adviseren omtrent de vacht en de verzorging van uw lieveling! Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in Terriërs, Teckels, Schnauzers,  Bassets, Maltezers, Boomers, Doodles, etc. Salon “Dribbel In” is een rijksgediplomeerde salon als ook gediplomeerd in de kynologische kennis RvB. In onze hondentrimsalon worden de honden getrimd volgens de ras standaard en houden wij rekening met uw eigen wensen. “Dribbel In”is gevestigd in Gorinchem, Wij werken uitsluitend op afspraak de tijd word dan geheel gereserveerd voor uw lieveling! U kunt bij ons Gratis voor de deur parkeren uiteraard alleen op afspraak! Vergeet u niet om tijdig een afspraak te maken! Tel: 0183-660427                                          

Naast de vacht hebben ook de oren nagels en tanden aandacht nodig, uiteraard besteden wij ook hier aandacht aan en legen wij de anaal kliertjes indien nodig. In onze salon kunnen wij u meer vertellen over de conditie van de vacht van uw hond.  Wij werken met hoogwaardige vachtverzorgingsproducten die geheel afgestemd zijn voor de huid en vacht van de hond dus o.a. een lage Ph waarde en een vriendelijke samenstelling hebben.

Wie ben ik

Kop Bella
SONY DSC

Met trots vertel ik u als eigenares van Hondentrimsalon “Dribbel In” graag wat meer. Mijn naam is Jolanda Engelbrecht en ik ben rijksgediplomeerd trimster als ook gediplomeerd in de kynologische kennis van de Raad van Beheer. Ik heb 23 jaar ervaring met trimmen en succesvol showen met honden. Mijn liefde begon in 1993/1994 voor het vak en gelijktijdig met de liefde voor de West Highland White Terriër. Ik heb dit ras met liefde gefokt en succesvol geshowd o.a. eigen gefokte honden hebben uitmuntende kwalificaties en kampioenstitels behaald, waaronder het Nederlands Kampioenschap, Duits kampioenschap, Belgische kampioenschap, Internationaal kampioenschap,  Luxenbourg kampioenschap, Engels kampioenschap etc. In 2011 won ik met een van mijn import honden de Golden Dog Trophy BIS luik België. Mijn honden stonden op kaarten en kalenders en ik heb met trots mee mogen werken aan het blad Me and My Dog. Ik ben 6 en half jaar oprichter en voorzitter geweest van een erkende rasvereniging. Mijn geregistreerde kennelnaam bij de Raad van Beheer is “By Princess” De door mij gefokte honden dragen dus deze familienaam. Later kwam de liefde ook voor de Schotse Terriër ook met dit ras heb ik uitmuntende kwalificaties behaald en met liefde een enkel nestje gefokt. Nu heb ik mijn hart ook verloren aan de Teckel maar daarover later meer! Mijn trimsalon was gevestigd in de Hoeksche Waard onder de naam Princess Totale Vachtverzorging, Nu in Gorinchem hebben we gekozen voor een nieuwe naam, het is een knusse salon en we vonden “Dribbel In” heel passend. Mijn vakkennis hou ik graag op peil en volg op mijn vakgebied de nieuwe trends! Ik vindt alle rassen geweldig, bijzonder en leuk!   Ik hoop u graag te mogen begroeten in mijn Salon!

 

Als ik in je ogen kijk dan zie ik je hele hondenwereld en voel ik de vriendelijkheid van je hartje, Als ik naar je neusje kijk dan denk ik aan drop zo’n grappig zwart plekje op dat bekje en als ik naar je oortjes kijk dan moet ik lachen ik roep je naam en ze staan rechtop, kortom als ik naar je smoeltje kijk dan beweegt mijn hele wereld en ben ik dankbaar dat je m”n kameraadje bent!

Diensten

Lilly05
stick foto’s 030

Er zijn verschillende soorten vachtstructuren die om de juiste verzorging vragen. Er zijn plukvachten, knipvachten, vachten die uitgedund en ontwold moeten worden als ook vachten die geschoren moeten worden hierin is dus een diversiteit aan verschillende behandelingen die mogelijk zijn. Wij overleggen met u wat de juiste behandeling is en adviseren u over het dagelijkse onderhoud.

Een gezonde vacht is afhankelijk van vele factoren, b.v. goede uitgebalanceerde voeding, dagelijkse verzorging, leeftijd, gezondheid, erfelijke aanleg etc. Ook castratie/sterilisatie hebben invloed op o.a. de vacht.

De plukvachten worden bij ons op ambachtelijke wijze met de hand geplukt en in model gezet. Wij kunnen u zeggen dat dit o.a. een van onze specialiteiten is. (Leest u ook de pagina wie zijn wij)

Er zijn vachtstructuren die afwijken van de ras standaard zoals b.v. een woolie die een te zachte en een te volle vacht ge erft heeft. Het kan zijn dat hij uit een nest komt met broertjes en zusjes met harde vachten of ouderdieren met harde vachten en toch een te zachte vacht heeft wellicht had een van de grootouders in de lijnen een zachte vacht. Genetica is heel uitgebreid en bepalend men spreekt ook over het genotype en het fenotype zowel voor gezondheid als uiterlijke kenmerken is dit van groot belang. Deze honden worden dan volgens een aangepast trimschema getrimt.

 • Maakt u tijdig een afspraak!
 • Laat u de hond van te voren goed uit!
 • Breng de hond niet met een volle maag!
 • vertelt u ons over evt. medicijn gebruik etc.
 • U kunt bij ons terecht voor een totale vachtverzorging als ook voor een enkele wasbeurt!
 • Wassen, Plukken, Strippen, Knippen, Uitwollen, Effilleren, Scheren, Modelleren, etc!
 • Bij ons gelden de Algemene Leveringsvoorwaarden voor het Hondentoilettreebedrijf.
 • Prijzen zijn afgestemd op ras en vacht.

Nieuws

Welkom bij hondentrimsalon “Dribbel In”  Er is hard gewerkt om ons knusse salonnetje up to date te krijgen! En hoera dat is zeker gelukt! De naam, layout, de kleuren, en de website zijn helemaal vernieuwd! Zelf moest ik even wennen hoor, na jaren de naam Princess gevoerd te hebben is dit echt geheel anders maar heel erg leuk! Ik vindt de naam en logo super leuk! Bedankt aan iedereen die geholpen hebben Thanks xx !! Ook bedank ik de klanten uit alle regio’s die me trouw gebleven zijn Thanks xx!!

Contact

Met onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.
Wij nemen, indien nodig, zo spoedig mogelijk contact op met u.

  Adres

  Volksweerbaarheid 51
  4201ZL Gorinchem
  +31 0183 66 04 27

  Email

  info@hondentrimsalondribbelin.nl

  Openingstijden

  Zondag Maandag Gesloten
  Dinsdag t/m Donderdag van 10:00 – 18:00 uur
  Vrijdag van 10:00 -14:00 uur
  Zaterdag van 10:00 -14:00 uur
  Behandeling uitsluitend op Afspraak!
  U kunt dan bij ons voor de deur Gratis parkeren!
  Tel: 06 52391687