Welkom bij hondentrimsalon “Dribbel In”

Het beste adres voor uw lieveling!

Gevestigd in Gorinchem, en regio’s: Arkel, Zederik, Vuren, Dalem, Schelluinen, Leerdam, Heukelum, Spijk, Hoornaar, Sleeuwijk, Werkendam, Giessenlanden, Sliedrecht.

De juiste vachtverzorging en deskundig advies voor iedere hond

 

Als een hond kon praten dan zou hij u zeker vertellen over hoe hij verzorgd zou willen worden. Echter kan hij dit nu eenmaal niet dus vertellen wij u graag in onze vakkundige honden trimsalon wat voor uw hond de juiste manier van vacht verzorgen is! Ieder ras is anders elke vacht is anders, ook niet iedere eigenaar kamt en borstelt de hond zoals het zou moeten! Wij adviseren u dan ook om zo vroeg mogelijk een afspraak te maken in onze salon met uw nieuwe pup omdat we dan de hond van pup af aan op een uiterst vriendelijke manier al kunnen laten wennen aan zijn toekomstige vachtverzorging!

(Kijkt u ook bij diensten)

Een trimsalon met 29 jaar ervaring

Salon “Dribbel In” is (al 29 jaar) een gediplomeerd trimsalon als ook gediplomeerd in de kynologische kennis van de Raad van Beheer. Onze trimsalon is aangesloten bij o.a. de Brancheorganisatie voor gediplomeerde trimsalons ABHB. Wij kunnen u uitgebreid adviseren omtrent de vacht en de verzorging van uw lieveling! In onze hondentrimsalon worden de honden getrimd volgens de ras standaard en houden we rekening met uw eigen wensen. U kunt bij ons terecht voor het trimmen van alle ras en ras loze honden. Gespecialiseerd in terriërs,teckels, boomers,etc. Wij werken uitsluitend op afspraak de tijd word dan geheel gereserveerd voor uw hond. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren (op onze eigen parkeerplekken voor de salon). Tel: +31 (0)6 52391687

Onze salon is aangeloten bij de ABHB

Vachtverzorging

Wij werken met en zijn verkooppunt van o.a. Pet Silk vachtverzorgingsproducten. Wij informeren u graag over alles wat met vachtverzorging te maken heeft. Shamphoo’s, Lotions, Sprays, Parfums zijn er voor alle huid- en vachttypen!

Wist u dat uw lieveling graag bij ons naar binnen dribbelt?

Wij zijn gevestigd in Gorinchem.